Week 17 - Culinair BBQ'en

VOLWASSENE MENU _ 39,00€, 47€, 54€ p.p (afhankelijk van keuze voorgerecht).

Bereide groenten van de chef

  • Pasta truffel
  • Marokkaanse couscous
  • Gegrilde asperges - gedroogde ham - ei
  • Salade waterkers - sinaasappel - rozijn
  • Bulgur - geroosterde groentjes
  • Babyleaf sla - jonge scheuten
  • Burratta - erfgoedtomaat

Voorgerecht (week/dagprijzen)

  • OF Papillot zalm
  • OF Halve kreeft met look of nantuasausje
  • OF zalm + halve kreeft

Hoofdgerecht

  • Angus Ribeye
  • Gemarineerde lamskotelet

Artisanale sausjes

  • Mayo
  • Tartaar
  • Cocktail
  • Sweet Chili dip
  • Me Gusta dip

KIDSMENU _ 23,00€ p.p.

  • Gevogeltebrochette
  • mini-hamburger
  • Groentenmix (sla, tomaat, komkommer, geraspte wortel)
  • Sausjes (mayo, ketchup, cocktail)