Week 19 - Moederdagmenu

Me Gusta 's zeebanket Teppanyaki / gourmet _ 33,00€ pp

Starter

  • Dagverse Zeebrugse garnalen - kreukeltjes - oester Utah Beach

Main

  • Assortiment dagvers aangevoerde vissoorten (aanbod kan licht afwijken naargelang de aanvoer)

    • Zalm
    • Kabeljauw
    • Noordzee tongrolletje
    • Rollade van pladijs - spinazie - kruidenkaas
    • Rog
    • Zeeduivel - spek
    • Rode poon
    • Tonijn
    • Wildvang gemarineerde scampi
    • Pieterman
  • Zuiderse tabouleh - krieltjes - brood - dipsausjes

Dessert

Me Gusta Banoffee

- Optie 1 Sea Pearl gin&tonic met zeekraalgarnituur +11€

- Optie 2 Schoonzicht van halve kreeft ipv starter +15€

Teppanyaki of gourmettoestel zelf te voorzien